Bazos.sk - Inzercia, inzeráty
... bazár pre každého
Čo: PSČ (miesto): Okolie: km Cena od: - do:
Hlavná stránka > Oblečenie > Bundy a Kabáty > Inzerát č. 169883652

WELLENSTEYN ENTERPRISE

- [28.9. 2024]
Zmazať/ Upraviť/ Topovať

WELLENSTEYN ENTERPRISE - 1
WELLENSTEYN ENTERPRISE - 2
WELLENSTEYN ENTERPRISE - 3
WELLENSTEYN ENTERPRISE - 4
WELLENSTEYN ENTERPRISE - 5
WELLENSTEYN ENTERPRISE - 6
WELLENSTEYN ENTERPRISE - 7
WELLENSTEYN ENTERPRISE - 8
WELLENSTEYN ENTERPRISE - 9
na predaj damska bunda na zimu zn. Wellensteyn,model Enterprise,vo farbe Beige,velkost udavana M,no lepsie sa riadit mierami,dlzka zadneho dielu od goliera 75cm,rukav od ramena 63cm,od goliera po rameno 12,5cm,sirka ramien 44cm,sirka cez prsia od podpazusi 2x54cm,spodny lem 2x58cm. 2x52cm.

popis z netu:
Táto bunda pokojne čelí nízkym teplotám: vonkajšiu látku dopĺňa hrejivá výplň vo vnútri. Bezpečné švy tiež udržia chlad a vlhkosť na uzde. Športovú dámsku parku je možné voliteľne doplniť veľkou zastrihnutou kapucňou. Šírku je možné nastaviť pomocou šnúrky na zadnej strane. Vysoký stojatý golier môže byť v prípade potreby vybavený aj plyšovou podšívkou pre extra teplo. Dá sa úplne uzavrieť pomocou dvojcestného zipsu pod ním a je vybavený gombíkovou légou. Tonálne zladené deliace švy podčiarkujú športový štýl modelu, ktorý je vybavený rukávmi snehových pásov a vnútorným pásom. Plyšové teplé podšívky, bočná chlopňa a vrecká na zips tiež vytvárajú akcenty. Sú k dispozícii nielen pre studené ruky, ale aj pre množstvo malých predmetov ako bezpečné miesto na uloženie. Okrem toho je možné osobné potreby uložiť aj do vreciek s chlopňou, ktoré sa nachádzajú v páse zimnej bundy, alebo do dvoch vnútorných vreciek.
Materiál: StroBoAirTec
Multifunkčný materiál vyrobený zo 100% polyesteru. Vďaka veľmi kvalitnému, matnému a mierne štruktúrovanému vzhľadu látky vyzerá vonkajšia látka elegantne a robustne zároveň. Tovar je suchý, mäkký na dotyk a má pekný stojan. Vďaka tomu je takmer bez vrások, ale stále príjemne mäkký a sleduje každý pohyb. Materiál je vhodný na použitie vo všetkých oblastiach života a voľného času, kde sa vyžaduje priedušné vrchné oblečenie s robustným, elegantným vzhľadom. Má všetky výhody, ktoré by ste očakávali od syntetického materiálu, je odolný voči poveternostným vplyvom, pokrčeniu a má nízku priľnavosť nečistôt. Vďaka laminácii na vnútornej strane látky je látka nepremokavá a vetruodolná, ale zostáva priedušná.

Bunda je velmi malo nosena,je vo vybornom stave,bez akehokolvek poskodenia,avsak chyba jej ta kozusinka na kapucni(bez nej ma bunda trochu viac sportovejsi vzhlad,preto bolaa odopnuta a niekde sa stratila),velmi pekna a tepla bunda.cena vzhladom tej chybajucej kozusinke 60e(pultova cena sa teraz pohybuje od 300e),mensia dohoda mozna.dalsie foto,info poskytnem.kontakt 0910972575,alebo kontaktny formular pod inzeratom

Meno:

JRM

Telefón:

112... zobraz číslo

Lokalita:Mapa060 01 Kežmarok

Videlo:

106 ľudí

Cena:

60 €
Užívateľ
Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa
ObľúbenéPridať do obľúbených
SpamOznačiť zlý inzerát
Chybná kategóraOznačiť chybnú kategóriu inzerátu
VytlačiťVytlačiť inzerát
FacebookZdieľajte na Facebooku
MailOdporučiť kamarátovi
PodobnéVyhľadať podobné inzeráty

Kontaktovať inzerenta e-mailom

Kontaktovať e-mailom môže iba overený užívateľ.
Overenie je zadarmo.

Vaše telefónne číslo *





©2024 Bazoš - Inzercia, bazár Bundy a Kabáty
Pomoc, Otázky, Hodnotenie, Kontakt, Reklama, Podmienky, Ochrana údajov, RSS,

Inzeráty Oblečenie celkom: 110930, za 24 hodín: 3262

Mapa kategórií, Najvyhľadávanejšie výrazy
Krajiny: Slovensko, Česká republika, Poľsko, Rakúsko